Una celebració que destaca la trajectòria de professionals formats al centre
El Centre Integrat Públic de Formació Professional ha presentat la programació d’actes per commemorar els 25 anys de l’Escola de Cuina. Una celebració que destaca la trajectòria de professionals formats al centre.
Joan Viana, responsable de l’àrea, va donar a conèixer el programa d’actes acompanyat pels regidors Borja Castell d’Agricultura i Inna Calvet de Turisme.
Programa d’activitats:
- Obertura per Ester Segura
- Taula rodona amb emprenedors: Marc Martorell, Rodrigo Castell i Pedro Verja
- Taller de Alfonso Arnau: “La carxofa níkei: de Tòquio a Lima”
- Taller de Juanjo Sales sobre “L’oli, l’or líquid del Maestrat“
- Xerrada d’Alvaro Ramos, director del Parador de Turisme
- Debat entre bartenders Toni Cortés i Pascual Fernández
- Ponència de Maica Borrás
- Taller d’Angel Prados: “Gamba, carxofa i germanor“
- Explicació de sortides professionals per Manel Vidal
Acte de cloenda: Concurs de Cuina de la Carxofa de Benicarló:
- Concurs de cuina amb carxofa
- Cocteleria creativa
Els regidors Borja Castell i Inma Calvet van agrair la tasca del centre en la promoció de la Carxofa de Benicarló.
25 anys formant professionals d’excel·lència en l’àmbit gastronòmic.



