Aquest reconeixement consolida la trajectòria de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa com un referent en la formació de futurs professionals de la pastisseria
L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa de Tortosa ha assolit una destacada tercera posició en el Concurs d’Escoles de Pastisseria de Catalunya, celebrat en el marc de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts.
Les alumnes Fatima Ourmous i Hafida Aboudaoud, del cicle formatiu de grau mitjà de Pastisseria, Forneria i Rebosteria, van representar l’institut ebrenc sota la tutela del professor Sergio Márquez. La competició va reunir escoles d’arreu de Catalunya, de les quals només quatre van aconseguir classificar-se per a la final.
Durant la prova final, que va tenir lloc divendres passat, les participants van disposar de tres hores per elaborar tres peces de pastisseria diferents: un pastís, unes postres de plat i un bombó. Cal destacar que les alumnes van apostar per la utilització d’ingredients i materials de proximitat, posant en valor els productes del territori ebrenc.
Aquest reconeixement consolida la trajectòria de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa com un referent en la formació de futurs professionals de la pastisseria i reafirma el seu compromís amb l’excel·lència educativa i la promoció dels productes locals.