Tanca el menú
    Demana la teva cançó!
    Facebook Instagram X (Twitter) YouTube TikTok
    Facebook Instagram X (Twitter) YouTube TikTok
    U Ràdio 101.9 FM | Terres de l'Ebre i Baix Maestrat
    Demana la teva cançó!
    • Inici
    • Programes
    • Notícies
    • Programació
    • Contacte
    • Equip
    • Història
    • Lo que sona!
    U Ràdio 101.9 FM | Terres de l'Ebre i Baix Maestrat
    Inici - Gastronomia - Mar Blava de Benicarló es corona amb el primer premi del Concurs de Pinxos de Polp
    Gastronomia

    Mar Blava de Benicarló es corona amb el primer premi del Concurs de Pinxos de Polp

    23 setembre 2025

    Els restaurants La Mar de Bo i La Caleta han guanyat el segon i tercer premi respectivament, valorats per Jordi Sanz, de Casa Jaime (Peníscola), Marc Martorell, de Nadiu (Vinaròs) i Daniel Roig, de Can Roig (Alcossebre)

    El restaurant Mar Blava ha estat el gran triomfador del Concurs de Pinxos del Polp a Caduf i Peix de Llotja 2025, gràcies a una original proposta a base de polp i mantega negra. Es tracta de la tercera vegada que el xef Carlos Miralles Vericat aconsegueix el primer premi en aquest concurs gastronòmic, que enguany ha tornat a celebrar-se després de dos anys d’absència. L’associació Restauració Benicarló ha estat l’encarregada d’impulsar de nou aquest certamen, amb l’objectiu de posar en valor la creativitat i la qualitat de la cuina local.

    El segon premi ha estat per al restaurant La Mar de Bo, amb el pinxo Polp de poble, mentre que el tercer premi se l’ha endut el restaurant La Caleta amb la proposta Brocaleta. Elaboracions ben diferents però amb un fil conductor comú: l’excel·lència del polp i el peix de llotja de Benicarló.

    En aquesta edició, 10 restaurants han presentat les seues creacions, que han estat valorades per un jurat de prestigi format per Jordi Sanz (Casa Jaime, Peníscola), Marc Martorell (Nadiu, Vinaròs) i Daniel Roig (Can Roig, Alcossebre).

    El Concurs de Pinxos ha tornat a demostrar que la gastronomia de Benicarló és un dels grans atractius de la ciutat i que el polp a caduf continua sent un producte emblemàtic i amb gran potencial creatiu.

    Lectura recomanada:  Sant Jordi organitza una intensa agenda de Sant Antoni per al dissabte 25 de gener

    Compartir. Facebook Twitter LinkedIn Email Telegram WhatsApp Copia l'enllaç

    Entrades relacionades

    La Ràpita presenta el projecte “Del Mar a la Taula” al congrés mundial d’ecoturisme

    24 octubre 2025

    El Delta de l’Ebre tanca La Ruta de la Sega amb el I Concurs Nacional d’Arròs DOP del Delta

    9 octubre 2025

    K10 Sushi inaugura a Amposta el seu nou restaurant buffet amb una inversió que recupera 1.300 metres quadrats

    8 octubre 2025

    No et perdis l'últim

    L’antic molí de Cèsar Martinell d’Ulldecona acull el lliurament dels XI Premis Terres de l’Ebre de Periodisme

    25 octubre 2025

    El Govern explica als alcaldes i entitats del territori com tramitar les ajudes per la DANA

    24 octubre 2025

    L’Ajuntament de Tortosa desbloqueja el pagament de les obres d’ampliació del Teatre Auditori Felip Pedrell

    24 octubre 2025

    Tortosa tanca el seu calendari firal amb la Fira Ebreokasió, que espera repetir els 1,8 milions d’euros de facturació

    24 octubre 2025
    vota la cancço de llista d'exits

    El més llegit

    Florette Ibérica comparteix el seu model de negoci innovador amb empresaris del territori en un Cafè Cambra

    21 octubre 2025

    El Govern d’Espanya destinarà 2,6M€ als municipis del Montsià afectats per la dana Alice

    20 octubre 2025

    La Catedral de Tortosa inicia la segona fase de restauració de l’absis amb l’objectiu d’obrir-lo al públic

    22 octubre 2025

    Tortosa s’incorpora a Mapadeball, una xarxa de ciutats que fan créixer la dansa contemporània als centres educatius

    22 octubre 2025

    U Ràdio 101.9 FM és la teua ràdio musical i informativa a les Terres de l'Ebre i Baix Maestrat.

    Carrer Major, 94, 43550 Ulldecona, Tarragona
    info@uradio.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok
    Últimes notícies

    L’antic molí de Cèsar Martinell d’Ulldecona acull el lliurament dels XI Premis Terres de l’Ebre de Periodisme

    25 octubre 2025

    El Govern explica als alcaldes i entitats del territori com tramitar les ajudes per la DANA

    24 octubre 2025
    Amb el suport de
    Departament de Presidencia Generalitat de Catalunya
    Mitjà associat a
    Associacio Catalana de Radio
    U Ràdio 101.9 FM | Terres de l'Ebre i Baix Maestrat
    • Anuncia’t a U Ràdio
    • Treballa amb nosaltres
    • Avís legal
    • Política de privacitat
    © Drets reservats a U Ràdio 101.9 FM. Emissora comercial amb caràcter informatiu i d'entreteniment 2025

    Escriviu a sobre i premeu Enter per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.