Tanca el menú
    Demana la teva cançó!
    Facebook Instagram X (Twitter) YouTube TikTok
    Facebook Instagram X (Twitter) YouTube TikTok
    U Ràdio 101.9 FM | Terres de l'Ebre i Baix Maestrat
    Demana la teva cançó!
    • Inici
    • Programes
    • Notícies
    • Programació
    • Contacte
    • Equip
    • Història
    • Lo que sona!
    U Ràdio 101.9 FM | Terres de l'Ebre i Baix Maestrat
    Inici - Gastronomia - Benicarló lliurarà la Carxofa d’Or 2025 al reconegut Chef Bosquet
    Gastronomia

    Benicarló lliurarà la Carxofa d’Or 2025 al reconegut Chef Bosquet

    10 desembre 2024

    Roberto Bosquet, natural de Vila-real, és un referent de la cuina saludable i innovadora

    Regidor d’Agricultura, Borja Castell

    El reconegut xef de Vila-real Roberto Bosquet, més conegut com a Chef Bosquet, rebrà la Carxofa d’Or 2025, el màxim guardó que atorga l’Ajuntament de Benicarló amb motiu de la Festa de la Carxofa. Un reconeixement que té l’objectiu de potenciar i reforçar la promoció de la Carxofa de Benicarló com a producte gastronòmic.  

    El Chef Bosquet és un referent en el món de la cuina saludable i innovadora. La seua trajectòria és un exemple de passió i esforç, des de les seues primeres passes com a bomber fins a convertir-se en una figura destacada en l’àmbit culinari. Amb una proposta que combina aliments saludables amb sabors irresistibles, Bosquet ha sabut captivar milers de persones a través de les xarxes socials, on compta amb més de dos milions de seguidors, i dels seus restaurants Naked & Sated, que tenen vuit establiments a tot Espanya.

    Amant de l’esport, va descobrir que volia dedicar-se a alguna cosa que li permetés compaginar l’exercici físic i ajudar els altres. Va superar les oposicions de bomber i es va començar a interessar per l’alimentació saludable. A poc a poc, el que va començar sent un hobby es va convertir en la seua passió i, així, va eliminar temps dels seus entrenaments per dedicar-lo als fogons. Finalment, va trobar un repte nou: demostrar que es pot portar una alimentació saludable i gaudir del menjar.

    La seua creativitat també s’ha plasmat en els seus llibres de cuina, entre els quals destaca el supervendes ‘El placer de comer sin remordimiento’ que es va convertir en número 1 en vendes a Amazon després del llançament, ‘Fast food saludable’ i ‘Exprés’. Tot just fa dos setmanes acaba de llançar el seu últim llibre,  ‘Todos a la mesa’, on trasllada la seua filosofia de cuina saludable a milers de llars, demostrant que menjar sa no està renyit amb el plaer gastronòmic.

    Lectura recomanada:  El Parlament aprova la Llei de creació del Fons Agrari i Ramader, la primera de la legislatura

    Amb aquest reconeixement, Benicarló vol reconèixer al Chef Bosquet no només la seua contribució al món de la gastronomia, sinó també la seua capacitat per innovar i promoure uns hàbits alimentaris més saludables. Així ho ha reconegut el regidor d’Agricultura, Borja Castell, que ha remarcat que «la seua tasca de difusió d’una alimentació saludable i de qualitat encaixa a la perfecció amb l’essència de la nostra Carxofa de Benicarló i enllaça també amb l’excel·lència que defineix el nostre territori».

    La distinció de la Carxofa d’Or és el màxim guardó que atorga Benicarló per posar en valor aquelles figures que han contribuït a projectar la gastronomia. Chef Bosquet se suma així a una llarga llista d’homenatjats que comparteixen la passió per la cuina i l’excel·lència en el seu treball.

    L’acte de lliurament de la Carxofa d’Or tindrà lloc el 24 de gener en el marc del Sopar de Gala de la Festa de la Carxofa, una cita imprescindible per a tots els amants de la gastronomia i un dels moments més emblemàtics de la celebració.

    Compartir. Facebook Twitter LinkedIn Email Telegram WhatsApp Copia l'enllaç

    Entrades relacionades

    La 61a Fira Agromoció de Vinaròs obre les seves portes el 10 i 11 de maig

    25 abril 2025

    El Festival Food Tracks d’Amposta torna el 26 i 27 d’abril al Parc dels Xiribecs

    14 abril 2025

    L’oli de Rústiques Faiges, guanyador del concurs de tast de la fira de l’oli de Jesús, present al Salón Gourmets de Madrid

    9 abril 2025
    anuncia't a U Ràdio

    No et perdis l'últim

    L’Ajuntament de Deltebre ultima els detalls de l’edició més ambiciosa de Mescla

    15 maig 2025

    Finalitza la restauració del Retaule de Sant Josep de la Catedral de Tortosa

    15 maig 2025

    Avanços en les obres d’extensió de la Via Verda de la Val de Zafan amb la instal·lació d’un nou pont a Amposta

    15 maig 2025

    Tortosa inicia un procés participatiu per millorar els barris històrics

    15 maig 2025
    vota la cancço de llista d'exits

    El més llegit

    El president Salvador Illa mostra compromís amb Roquetes i l’Observatori de l’Ebre

    12 maig 2025

    Eccleptic 2025: Festa, música i cultura omplen Vinaròs del 9 a l’11 de maig

    29 abril 2025

    La Unió de Periodistes Valencians, Micro Daurat 2024

    12 maig 2025

    Kimberlé Benicarló impulsa noves activitats contra la LGBTI-fòbia i per la inclusió

    14 maig 2025

    U Ràdio 101.9 FM és la teua ràdio musical i informativa a les Terres de l'Ebre i Baix Maestrat.

    Carrer Major, 94, 43550 Ulldecona, Tarragona
    info@uradio.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok
    Últimes notícies

    L’Ajuntament de Deltebre ultima els detalls de l’edició més ambiciosa de Mescla

    15 maig 2025

    Finalitza la restauració del Retaule de Sant Josep de la Catedral de Tortosa

    15 maig 2025
    Amb el suport de
    Departament de Presidencia Generalitat de Catalunya
    Mitjà associat a
    Associacio Catalana de Radio
    • Anuncia’t a U Ràdio
    • Treballa amb nosaltres
    • Avís legal
    • Política de privacitat
    © Drets reservats a U Ràdio 101.9 FM. Emissora comercial amb caràcter informatiu i d'entreteniment 2025

    Escriviu a sobre i premeu Enter per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.