Aquesta programació reafirma el compromís de Santa Bàrbara amb la promoció i difusió de la cultura de l’oli, element fonamental del patrimoni gastronòmic i cultural
L’Ajuntament de Santa Bàrbara presenta una completa agenda d’activitats dedicades a l’oli d’oliva, producte emblemàtic del territori, que convertirà el municipi en l’epicentre de la cultura oleícola durant el mes de novembre.
- Fira de l’Oli i la Mediterrània: Esdeveniment insígnia que reuneix productors i amants de l’oli d’oliva en un espai únic d’intercanvi i promoció.
- XXVII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli: Durant tot el mes de novembre, els restaurants participants oferiran menús especials on l’oli d’oliva serà el protagonista indiscutible, arribant a la seva vint-i-setena edició.
- IV Tasta la Cultura de l’Ebre – Els Sabors de l’Oli: Sota el subtítol “L’or líquid de la plana”, aquesta quarta edició oferirà una experiència sensorial única al voltant de l’oli d’oliva.
- Exposició “Oli de Ginebre: Remei i Patrimoni”: El Museu de la Vida a la Plana acollirà durant tot el mes de novembre aquesta mostra que explora les propietats medicinals i el valor patrimonial de l’oli de ginebre.
Aquesta programació reafirma el compromís de Santa Bàrbara amb la promoció i difusió de la cultura de l’oli, element fonamental del patrimoni gastronòmic i cultural de les Terres de l’Ebre.
