Set restaurants locals oferiran menús especials del 10 al 30 de març per promocionar els productes autòctons
L’Ajuntament de Vinaròs ha presentat avui les primeres Jornades de Cuina dels Cítrics, una iniciativa gastronòmica inèdita al municipi que tindrà lloc del 10 al 30 de març. La regidora de Turisme, Mercedes García, ha manifestat la seva satisfacció per poder promocionar “un producte diferent, un producte tant de la terra com són els cítrics aquí a Vinaròs”.
En aquestes jornades hi participaran set establiments de restauració locals: La Carabassa, Raffello Cristalero, el Bergantín, l’Isla, el Nou Gastrobar, la Cullera i el restaurant Brasserie El Poal.
L’oferta gastronòmica estarà estructurada en diferents formats. El restaurant Raffello Cristalero presentarà un menú executiu amb un preu de 20 euros, mentre que La Carabassa oferirà un menú de cap de setmana. Per la seva banda, el Bergantín, l’Isla, el Nou Gastrobar, la Cullera i Brasserie El Poal serviran menús extensos durant tota la setmana, amb preus que oscil·len entre els 37 i 45 euros.
Com a incentiu addicional, els comensals que participin en aquestes jornades rebran un codi QR que els permetrà participar en un sorteig de dos menús gratuïts als restaurants col·laboradors.
García ha destacat el caràcter innovador de la iniciativa, remarcant que aquestes jornades ajudaran a “posar en valor el que és una mica el producte de terra junt amb el producte mariner” durant la temporada baixa turística. La regidora ha fet una crida a la participació ciutadana, assegurant que es tracta d’una proposta “diferent i molt innovadora” que preveu tindrà “molt bona acollida”.



